Welkom in de buurtbus!

Algemene informatie

  • Nieuws

    De buurtbusvereniging voert thans in de gemeente Renkum een campagne om meer bekendheid te krijgen. Vorig jaar gingen ruim 25.000 mensen met de Buurtbus mee. Vóór de corona-pandemie waren dat er ruim 30.000. Het bestuur van de buurtbusvereniging wil weer op dat niveau komen. Daarom worden posters en de nieuwe dienstregelingflyers met de dienstregeling verspreid in supermarkten, winkels, bibliotheken, buurthuizen, appartementencomplexen, verzorgingsflats en andere druk bezochte punten. Op ca. 25 plaatsen zijn A0 reclameborden geplaatst.

  • Welkom in de buurtbus

    Het is inmiddels een vertrouwd gezicht: de blauwe en roze achtpersoonsbussen die dagelijks door de vijf dorpen van de gemeente Renkum rijden. Een grote groep vaste passagiers maakt veelvuldig gebruik van deze voorziening. De chauffeurs van de bussen zijn trouwe vrijwilligers, waarvan de meesten al vanaf het begin hun steentje bijdragen aan het succes van deze dienst. Maar voor het zover was moest er eerst veel gebeuren.

  • De vrijwillige chauffeur

    Om een goed functionerend rooster te maken is het noodzakelijk dat de vereniging de beschikking heeft over voldoende vrijwillige chauffeurs. Zij zijn het visitekaartje van de vereniging. Als u deel wilt u maken van ons team van vrijwillige chauffeurs, kijk verder voor nadere informatie.